Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه محسن جوادی رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون امور فرهنگی، جعفر علیزاده معاون وزیر راه، مسکن و شهرسازی، مهدی اسماعیلی معاون اجرایی نمایشگاه کتاب تهران، ایوب دهقانکار مشاور اجرایی معاونت فرهنگی و سخنگوی نمایشگاه،.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانی معاون شهردار تهران، کریم دولتی قائم مقام بهره‌برداری و امور فرهنگی مصلی امام خمینی (ره)، جمعی از اهالی نشر و مدیران ستادی از مصلی امام خمینی (ره) محل برگزاری سی ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید از فضا‌های گوناگون برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد و در جریان روند آماده‌سازی و عملیات اجرایی سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران قرار گرفت. در ادامه نشستی با حضور مسئولان برگزاری در شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

محسن جوادی در این نشست با تشکر از نهاد‌های همکار در برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به خصوص شهرداری تهران گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اهتمام ویژه به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران داشته و دارند و به رغم فشار کاری پایان سال، از محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بازدید کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه با همکاری میان صنف نشر، موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران و مسئولان مصلی امام خمینی (ره) روند اجرایی در حال پیشرفت است و امیدوارم امسال نمایشگاه کتاب تهران با شکوه بیشتری برگزار شود.

مهدی اسماعیلی‌راد نیز در این نشست با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با نهاد‌های شهری گفت: خوشبختانه با همکاری خوب کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، جلسات متعددی با نهاد‌های شهری برگزار شده است.

همچنین کریم دولتی نیز در این نشست با اشاره به روند آماده‌سازی‌ها گفت: امسال بخشی از فعالیت‌های اجرایی در مصلی به پایان رسیده است و از این رو چهره متفاوتی نسبت به سال‌های پیش خواهد داشت.

دولتی ادامه داد: امیدوارم که امسال بتوانیم فضای مناسب‌تری را به ناشران اختصاص دهیم و از این طریق دین خود را به حوزه فرهنگ پرداخت کنیم.

در ادامه محمود آموزگار عضو شورای مرکزی اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران با اشاره به زحمات دکتر سید عباس صالحی در خصوص نمایشگاه کتاب تهران در دوران حضور در معاونت امور فرهنگی و دوران وزارت گفت: سیاست واگذاری امور به صنف از نمایشگاه ۲۷ آغاز شد و خوشبختانه بحث واسپاری به طور جدی در نمایشگاه این دوره نیز دنبال شد. در مدت این پنج سال نیز صنف به یک بلوغ دست یافت.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم نمایشگاه کتاب تهران در جایگاه مناسبی برای صنعت نشر کشور قرار بگیرد.

در پایان نیز سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه کتاب صرفا یک نمایشگاه متداول در کشور نیست، زیرا این نمایشگاه یک اتفاق خاص و بزرگ برای اهالی فرهنگ است، بنابراین اهتمام نسبت به این نمایشگاه و همکاری دستگاه‌های هم خانواده و سایر دستگاه‌ها با این هدف است که در یک رویداد ملی همکاری می‌کنیم.

وی ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همیشه از زوایای مختلف مهم بوده است، اما این رویداد در سال ۹۸ خیلی اهمیت بیشتری دارد. این نمایشگاه در اقتصاد نشر تاثیر خواهد داشت، هر ساله بخشی از منابع ناشران در این نمایشگاه به عنوان یک فرصت اقتصادی محسوب می‌شود، امسال باتوجه به شرایط اقتصادی که کشور به خاطر بدعهدی پاره‌ای از کشور‌ها تحمل می‌کند تبعا ناشران، امید بیشتری به نمایشگاه دارند از این رو نمایشگاه امسال باید بهتر از گذشته برگزار شود.

صالحی یادآور شد: یکی دیگر از کارکرد‌های نمایشگاه کتاب این است که در کنار حوزه اقتصادی جریان فرهنگ هم می‌چرخد، تنها نگاه صرف اقتصادی مناسب نیست، در کنار این کار اقتصادی، تولید فکر و فرهنگ هم شکل می‌گیرد، پشت صحنه این تولید علم همان ناشران هستند که برای این تولید علم تلاش کردند، وقتی اقتصاد نشر مطرح می‌شود در دل آن تولید فرهنگ و علم را هم به همراه دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کارکرد سوم نمایشگاه، دیپلماسی فرهنگی و بین المللی بر مبنای نشر و کتاب است، اینکه براساس نشر و کتاب، ما یک وجهه بین المللی پیدا کنیم که بسیار حائز اهمیت است، هرساله حضور میهمان ویژه خارجی در نمایشگاه به بعد بین المللی کمک کرده است و امسال نیز کشور چین به عنوان میهمان نمایشگاه کتاب خواهد بود، هرچه ایران در فضای فرهنگی پرشورتر باشد تلاش برخی کشور‌ها برای انزوای ایران را کمتر می‌کند.

وزیر فرهنگ و‌ارشاد اسلامی تصریح کرد: نمایشگاه کتاب یک باشگاه فرهنگی برای خانواده‌های ایرانی است، در این فضا خانواده‌های ایران وارد این رویداد می‌شوند و یک فضای فرهنگی را تجربه می‌کنند، ما هم شاهد هستیم طیف خانواده‌های تهرانی و شهرستانی در این نمایشگاه حضور خوبی دارند.

وی بیان کرد: امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است و مردم انتظار دارند حاکمیت، دولت و دستگاه‌های مرتبط کارکردهایشان بیشتر نمایان شود، بنابراین چهلمین سالگرد انقلاب، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و باید خدمات رسانی ما به مردم بیشتر شود. خیلی از مواقع انتظارات مردم به جا است، زیرا با کمترین هزینه و اندیشه بیشتر، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

سی و دومین نمایشگاه بین‌‍المللی کتاب تهران از تاریخ ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارشاد نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برقراری میز خدمت مردمی وزیر فرهنگ در مسجد چهارده معصوم محله امامزاده حسن گفت: خواهران و برادران درخواست‌ها و نیازها و درخواست‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی مختلفی را مطرح کردند. درخواست‌های مردمی دریافت شده و از طریق نهاد ریاست جمهوری به دستگاه‌های مرتبط ارجاع خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


معاون هنری وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی هم گفت: بیشترین دغدغه مردم منطقه ۱۷، کار فرهنگی است

محمود سالاری افزود: شاهد اتفاقات خوبی بودیم، امیدواریم به یاری خداوند بتوانیم به احسن وجه کمک کنیم تا گره‌های موجود گشوده شود.

وی همچنین گفت: تقاضاهای شخصی هم وجود دارد و بیشترین درخواست‌ها درخصوص فضا و امکانات لازم برای انجام دغدغه‌های فرهنگی و اجرای باورهای عمیق برای نیل به نقطه مطلوب است؛ امیدواریم ما هم بتوانیم در این مسیر کمک کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران هم گفت: وزیر فرهنگ به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور درخواست‌ها و نیازهای مردم شنیدند و بخشی از مطالب پاسخگویی و بیشتر درخواست‌های مردمی به صورت مکتوب در ریل پاسخگویی قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تمهیدات امنیتی و انتظامی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران