Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از محل برگزاري نمايشگاه کتاب تهران بازديد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از ستاد خبري سي و دومين نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران، سيد عباس صالحي؛ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه محسن جوادي؛ رئيس نمايشگاه کتاب تهران و معاون امور فرهنگي، جعفر عليزاده؛ معاون وزير راه، مسکن و شهرسازي، مهدي اسماعيلي؛ معاون اجرايي نمايشگاه کتاب تهران، ايوب دهقانکار، مشاور اجرايي معاونت فرهنگي و سخنگوي نمايشگاه، يزداني؛ معاون شهردار تهران، کريم دولتي؛ قائم مقام بهره‌برداري و امور فرهنگي مصلي امام خميني (ره)، جمعي از اهالي نشر و مديران ستادي از مصلي امام خميني (ره) محل برگزاري سي ودومين نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران بازديد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين بازديد صالحي از فضا‌هاي گوناگون برگزاري نمايشگاه کتاب تهران بازديد کرد و در جريان روند آماده‌سازي و عمليات اجرايي سي و دومين نمايشگاه کتاب تهران قرار گرفت.
در ادامه نشستي با حضور مسؤولان برگزاري در شبستان مصلي امام خميني (ره) برگزار شد.
محسن جوادي در اين نشست با تشکر از نهاد‌هاي همکار در برگزاري نمايشگاه کتاب تهران به خصوص شهرداري تهران گفت: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اهتمام ويژه به برگزاري نمايشگاه کتاب تهران داشته و دارند و به رغم فشار کاري پايان سال، از محل برگزاري نمايشگاه کتاب تهران بازديد کردند.
وي ادامه داد: خوشبختانه با همکاري ميان صنف نشر، موسسه نمايشگاه‌هاي فرهنگي ايران و مسئولان مصلي امام خميني (ره) روند اجرايي در حال پيشرفت است و اميدوارم امسال نمايشگاه کتاب تهران با شکوه بيشتري برگزار شود.
مهدي اسماعيلي‌راد نيز در اين نشست با اشاره به برگزاري جلسات متعدد با نهاد‌هاي شهري گفت: خوشبختانه با همکاري خوب کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر تهران، جلسات متعددي با نهاد‌هاي شهري برگزار شده است.
همچنين کريم دولتي نيز در اين نشست با اشاره به روند آماده‌سازي‌ها گفت: امسال بخشي از فعاليت‌هاي اجرايي در مصلي به پايان رسيده است و از اين رو چهره متفاوتي نسبت به سال‌هاي پيش خواهد داشت.
دولتي ادامه داد: اميدوارم که امسال بتوانيم فضاي مناسب‌تري را به ناشران اختصاص دهيم و از اين طريق دين خود را به حوزه فرهنگ پرداخت کنيم.
در ادامه محمود آموزگار؛ عضو شوراي مرکزي اتحاديه ناشران و کتاب‌فروشان تهران با اشاره به زحمات دکتر سيد عباس صالحي در خصوص نمايشگاه کتاب تهران در دوران حضور در معاونت امور فرهنگي و دوران وزارت گفت: سياست واگذاري امور به صنف از نمايشگاه 27 آغاز شد و خوشبختانه بحث واسپاري به طور جدي در نمايشگاه اين دوره نيز دنبال شد. در مدت اين پنج سال نيز صنف به يک بلوغ دست يافت.
وي در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم نمايشگاه کتاب تهران در جايگاهي مناسبي براي صنعت نشر کشور قرار بگيرد.
در پايان نيز سيد عباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: نمايشگاه کتاب تنها يک نمايشگاه متداول در کشور نيست، زيرا اين نمايشگاه يک اتفاق خاص و بزرگ براي اهالي فرهنگ است، بنابراين اهتمام نسبت به اين نمايشگاه و همکاري دستگاه‌هاي هم خانواده و ساير دستگاه‌ها با اين هدف است که در يک رويداد ملي همکاري مي‌کنيم.
وي ادامه داد: نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران هميشه از زواياي مختلف مهم بوده است، اما اين رويداد در سال 98 خيلي اهميت بيشتري دارد. اين نمايشگاه در اقتصاد نشر تاثير خواهد داشت، هر ساله بخشي از منابع ناشران در اين نمايشگاه به عنوان يک فرصت اقتصادي محسوب مي‌شود، امسال باتوجه به شرايط اقتصادي که کشور به خاطر بدعهدي پاره‌اي از کشور‌ها تحمل مي‌کند تبعا ناشران اميد بيشتري به نمايشگاه دارند. از اين رو نمايشگاه امسال بايد بهتر از گذشته برگزار شود.
صالحي يادآور شد: يکي ديگر از کارکرد‌هاي نمايشگاه کتاب اين است که در کنار حوزه اقتصادي جريان فرهنگ هم مي‌چرخد، تنها نگاه صرف اقتصادي مناسب نيست، در کنار اين کار اقتصادي، توليد فکر و فرهنگ هم شکل مي‌گيرد، پشت صحنه اين توليد علم همان ناشران هستند که براي اين توليد علم تلاش کردند، وقتي اقتصاد نشر مطرح مي‌شود در دل آن توليد فرهنگ و علم را هم به همراه دارد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ابراز داشت: کارکرد سوم نمايشگاه، ديپلماسي فرهنگي و بين المللي بر مبناي نشر و کتاب است، اينکه براساس نشر و کتاب ما يک وجهه بين المللي پيدا کنيم بسيار حائز اهميت است، هرساله حضور ميهمان ويژه خارجي در نمايشگاه به بعد بين المللي کمک کرده است و امسال نيز کشور چين به عنوان ميهمان نمايشگاه کتاب خواهد بود، هرچه ايران در فضاي فرهنگي پرشورتر باشد تلاش برخي کشور‌ها براي انزواي ايران را کمتر مي‌کند.
وزير فرهنگ و‌ارشاد اسلامي تصريح کرد: نمايشگاه کتاب يک باشگاه فرهنگي براي خانواده‌هاي ايراني است، در اين فضا خانواده‌هاي ايران وارد اين رويداد مي‌شوند و يک فضاي فرهنگي را تجربه مي‌کنند، ما هم شاهد هستيم طيف خانواده‌هاي تهراني و شهرستاني در اين نمايشگاه حضور خوبي دارند.
وي گفت: امسال چهلمين سالگرد انقلاب اسلامي است و مردم انتظار دارند حاکميت، دولت و دستگاه‌هاي مرتبط کارکردهايشان بيشتر نمايان شود، بنابراين چهلمين سالگرد انقلاب، مسؤوليت ما را بيشتر مي‌کند و بايد خدمات رساني ما به مردم بيشتر شود. خيلي از مواقع انتظارات مردم به جا است، زيرا با کمترين هزينه و انديشه بيشتر، مي‌توان بسياري از مشکلات را حل کرد.
سي و دومين نمايشگاه بين‌‍ المللي کتاب تهران از تاريخ 4 تا 14 ارديبهشت 1398 در مصلي امام خميني (ره) برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزير ارشاد نمايشگاه کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است