Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@05:42:29 GMT

پتانسیل‌های شهر آفتاب جدی گرفته شود

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۸۸۵۸

پتانسیل‌های شهر آفتاب جدی گرفته شود

چند روز پیش محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای شهر تهران در سخنانی شهر آفتاب را بهترین محل برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران خواند. او بازگشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به این محل را اتفاقی درست خواند و از اختصاص بودجه‌ای قابل‌توجه برای راه‌اندازی و تکمیل بخش‌های نیمه تمام این مجموعه خبر داد. نادر قدیانی مدیرمسئول نشر قدیانی‌

منکر ویژگی‌های مثبت شهر آفتاب برای میزبانی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر آفتاب فضای باز زیادی دارد و تسهیلاتی هم  برای رفت و آمد به آن در نظر گرفته شده است. اما مسأله این جاست که تجربه حضور دو ساله ناشران در این مجموعه نمایشگاهی چندان خوشایند نبوده است. شاید یادتان باشد که چطور با چند بارش و وزش باد سالن‌هایی که در سازه‌های موقت برپا بودند، با آبگرفتگی و حتی خطر برق گرفتگی روبه‌رو شدند. اتفاقا در یکی از آن وقایع آقای صالحی، معاون وقت فرهنگی وزارت ارشاد هم حضور داشتند و شاهد جرقه سیم‌های برق در سالن کتاب‌های کودک و نوجوان بودند. اگر روند ساخت و سازهای شهر آفتاب به گونه‌ای پیش رفته باشد که فاز یک و دو آن به‌طور کامل تکمیل شده باشد، به عنوان یکی از اهالی نشر، موافق بازگشت نمایشگاه به آن هستم. در آن دو سالی که نمایشگاه به میزبانی شهرآفتاب برگزار شد هم مسئولان شهرداری مدعی تکمیل فاز یک بودند، اما هم سرویس‌های بهداشتی موقت بودند و هم غرفه داران با مشکل بسیاری برای پارکینگ مواجه بودند؛ حتی ایستگاه مترو شهر آفتاب هم با نواقص بسیاری روبه‌رو بود. اگر قرار باشد وضع به همان منوال ادامه پیدا کند شهر آفتاب به هیچ وجه محل مناسبی برای برگزاری مهم‌ترین رویداد فرهنگی کشورمان نیست. اطلاعی از اینکه در این مدت چه تحولاتی در آنجا رخ داده ندارم، اما امیدوارم زیرساخت‌ها و نقاط ضعف به‌طور کامل ساخته و برطرف شده باشند.
نکته دیگری که مسئولان شهرداری در تکمیل این مجموعه نمایشگاهی باید به آن توجه داشته باشند ضرورت اضافه کردن حداقل یک خط دیگر به مترو نمایشگاه است؛ در تمام مراکز نمایشگاهی جهان ایستگاه‌های مترو حداقل برخوردار از چند خط هستند. عوارضی تهران-قم هم یکی دیگر از مشکلاتی بود که به گمانم وزارت راه برخلاف قرارهای قبلی با جمع کردن آن موافقت نکرد و همچنان شاهد وقوع ترافیک سنگینی در آن محدوده بودیم. با توجه به این موارد به گمانم مصلای تهران همچنان بهترین گزینه برای برپایی نمایشگاه کتاب سال آینده است. البته به شرطی که اگر مسئولان در آیین نامه برگزاری نمایشگاه کتاب که بیست سالی می‌شود بی‌تغییر مانده است تجدیدنظر کنند. طی سال‌های برگزاری این رویداد فرهنگی ما شاهد گسترش بی‌رویه غرفه‌ها بودیم و این در حالی ست که ظرفیت واقعی نمایشگاه کتاب بسیار کمتر است. با حذف سازمان‌ها و نهادها و ناشرنماها می‌توان فضای بیشتری در اختیار ناشران قرار داد. از طرف دیگر می‌توان در راهروهای تنگ و باریک میان غرفه‌ها هم تجدید‌نظر کرد که در سال‌های گذشته منجر به آزار بازدید‌کنندگان می‌شدند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبرداد.

به گزارش ایسنا، صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهارکرد: مطابق با مصوبات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، مسئولیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سپرده شده است.

وی افزود: بر این اساس، ارزیابی ایمنی محیطی و انعکاس ناایمنی‌ها، جانمایی محل‌های نصب علائم و تابلوهای خروج اضطراری، شناسایی فضاهای تخلیه امن اضطراری و تدقیق مسیرهای ویژه امدادی، جانمایی و تعیین محل‌های استقرار نفرات، تجهیزات و ماشین‌آلات عملیاتی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، از اهم اقدامات ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پیش از آغاز این رویداد است.

روزبهانی گفت: ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ عضو از سازمان‌ها و نهادهای مختلف از جمله نمایندگانی از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران؛ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران؛ سازمان اورژانس استان تهران؛ نیروی انتظامی تهران بزرگ؛ پلیس راهنمایی و رانندگی؛ مرکز بهداشت شمال تهران (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)؛ مرکز بهداشت جنوب تهران (دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛ جمعیت هلال‌احمر استان تهران؛ ستاد اجرایی سی و پنجمین نمایشگاه کتاب شامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان امور اجرایی، رفاهی و حراست؛ مجموعه مصلی امام خمینی (ره)؛ شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ شرکت آب و فاضلاب استان تهران؛ معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران؛ مدیریت بحران شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه؛ ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۷ و ستادهای مدیریت بحران مناطق معین ۳، ۶ و ۱۲ تشکیل شده است.

وی ادامه داد: از این رو،  بازدید میدانی از محل برگزاری نمایشگاه برگزار و نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت به منظور هماهنگی و تشریک مساعی بین اعضا در محل مصلی تهران برگزار و ضمن بررسی موقعیت و شرایط میدانی با همکاری کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه، نسبت به بررسی پیش‌نویس دستورالعمل کمیته ایمنی و سلامت، جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته و بررسی نحوه استقرار نیروهای امدادی، انتظامی و خدمات‌رسان، تشکیل شد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تهیه و ارائه نقشه کدگذاری‌شده از محل برگزاری، نظارت بر فرآیند استقرار غرفه‌ها و آماده‌سازی فضاهای نمایشگاهی، ارائه آموزش‌های ایمنی، اطفاء حریق، تخلیه اضطراری و کمک‌های اولیه به مسئولان برگزاری و غرفه‌داران، تعیین محل تشکیل ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه، توزیع بیسیم واحد امدادی در زمان برگزاری نمایشگاه، رعایت موارد ایمنی در سیم‌کشی برق غرفه‌ها، الزام غرفه‌داران برای تأمین و استقرار کپسول‌های اطفاء حریق در غرفه‌ها، برگزاری یک تمرین میدانی آمادگی مقابله با حوادث احتمالی و تخلیه اضطراری قبل از برگزاری نمایشگاه و تشکیل یک گروه اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و ... از جمله برخی از مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بشمار می رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴